Εξαδάκτυλος: Είναι ώρα η Θεσσαλονίκη να περάσει στην επόμενη φάση των μέτρων

“Δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θα αναμέναμε μετά από τόσες ημέρες περιοριστικών μέτρων” ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πιο βαθύ σημείο του σκοταδιού που ζούμε όλοι. Νομίζω ότι ίσως χρειαστεί να πάμε σε ένα άλλο επίπεδο μέτρων, σαν αυτό που υπήρχε την περασμένη άνοιξη στη χώρα μας. Ένα πιο αυστηρό lockdown” τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

“Θα πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις των πολιτών κι άλλο για να περιοριστεί αυτή η κατάσταση” ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΙΣ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “η αιμορραγία πρέπει πρώτα να σταματήσει και στη συνέχεια να αναστραφούν τα αποτελέσματά της”.

“Η τηλεργασία θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική στο μέγιστο και θα πρέπει να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία καθώς ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας, λειτουργεί υπέρ της κυκλοφορίας του ιού. Είναι ώρα η Θεσσαλονίκη να περάσει στην επόμενη φάση των μέτρων” κατέληξε ο κ. Εξαδάκτυλος

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ