Κορονοϊός: Εικόνες συνωστισμού σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Εξακολουθούν να παρουσιάζονται φαινόμενα συνωστισμού στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι με απόφαση της κυβέρνησης έκλεισαν τρεις. Το λουκέτο στις τρεις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, της Βούλγαρη, της Ξηροκρήνης και της Τούμπας, για διάστημα 7 ημερών, δεν φαίνεται να βελτίωσε την κατάσταση στις υπόλοιπες αγορές που λειτουργούν.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes στη λαϊκή του Αγίου Νικολάου στην Καλαμαριά, πολλοί καταναλωτές δυσκολεύονται να περάσουν από μερικά στενά σημεία, με αποτέλεσμα ο ένας να πέφτει πάνω στον άλλον. Ο στενός δρόμος αλλά και τα συγκεκριμένα όρια της λαϊκής, φαίνεται πως δεν επιτρέπουν την επέκταση των πάγκων έτσι ώστε να υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους.

Και μπορεί σε κάποια σημεία ο ένας πάγκος από τον άλλον να διατηρεί την απόσταση των 5 μέτρων αυτό όμως δεν ισχύει στους απέναντι πάγκους οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ κοντά. Η χρήση της μάσκας βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα καθώς είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις ατόμων, είτε καταναλωτών η επαγγελματιών που δεν τις φορούν ή τις χρησιμοποιούν λάθος. Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών είναι έτοιμη να ακολουθήσει τη νομική οδό, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί μέχρι τη Δευτέρα το αίτημα της προς την Περιφέρεια για αποστολή της λίστας των παραγωγών που συμμετέχουν νόμιμα στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών, φωτό και βίντεο: grtimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ