Κορονοϊός: 11.532 τα θετικά κρούσματα από τα self test – BINTEO

“Συνολικά 11.532 συμπολίτες μας επιβεβαίωσαν ότι είναι φορείς του κορονοϊού χάρη στα self test” ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

“Τα self-testαποδείχθηκαν σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια απελευθέρωσής μας από τα περιοριστικά μέτρα της καραντίνας” ανέφερε αρχικά ο κ. Σκέρτσος. Και συνέχισε: “Έως σήμερα έχουν διατεθεί περισσότερα από 8 εκατ. δωρεάν self test, σε περισσότερους από 2,9 εκατ. πολίτες”. “11.532 συμπολίτες μας επιβεβαίωσαν, έως σήμερα, ότι είναι φορείς του ιού χάρη στα self test” πρόσθεσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

“Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι αν δεν υπήρχε αυτή η πολιτική Δημόσιας Υγείας, όλο το προηγούμενο διάστημα, και εφόσον ήταν ασυμπτωματικοί ως επί τω πλείστον, θα κυκλοφορούσαν και θα μετέδιδαν τον ιό. Αυτό είναι το κέρδος αυτής της πολιτικής. Άρα, τι καταφέρνουμε με τα self-test; Πετυχαίνουμε να εντοπίζουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας που νοσούν και να περιορίζουμε έτσι τη μεταδοτικότητα του ιού, ενώ ταυτόχρονα η οικονομία, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία λειτουργούν” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ