«Βρέχει» κόντρες για τον καιρό: Τσουχτερό κρύο «βλέπει» ο Αρναούτογλου – Η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά

«Μπουρίνια» μεταξύ μετεωρολόγων για τον καιρό που θα έχει τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου και ειδικά για το εάν θα είναι το κρύο τσουχτερό ή αν θα χιονίσει.

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κρύο σήμερα – Πού θα χιονίσει

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου έχει προβλέψει ότι αναμένεται τσουχτερό κρύο σε ολόκληρη τη χώρα τις επόμενες ημέρες ενώ έχει μιλήσει και για χιόνια ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Αντίθετη άποψη φαίνεται να έχει όμως ο Θοδωρής Κολυδάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει ότι οι «διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες. Ας περιμένουμε τις αρχές της άλλης εβδομάδας για να δούμε πού θα κάτσει η… μπίλια. Μην πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε».

Ο Σάκης Αρναούτογλου έχει προβλέψει έντονο κρύο για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, το οποίο θα «επιστρέψει» έπειτα από ένα διήμερο διάλειμμα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου με μια ψυχρή εισβολή που δεν αποκλείεται να φέρει χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές.

Κολυδάς: «Από την Κική κι από την Κοκό, μην πιστεύετε κανέναν»

Ο διευθυντής μετεωρολογίας της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει πως το μόνο σίγουρο είναι πως θα πέσει η θερμοκρασία, καθώς κάνει λόγο για «τεράστιες διαφορές των μοντέλων».

«”Απ’ την Κική κι απ’ τη Κοκό….” Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες. Ας περιμένουμε τις αρχές της άλλης εβδομάδος, για να δούμε πού θα …”κάτσει η μπίλια”. Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας. Για χιόνια είναι νωρίς .Μην πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε. Καλό ΣΚ», έγραψε στο Facebook αφήνοντας αιχμές για προβλέψεις  συναδέλφων του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ