Κομοτηνή: Οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ αποχαιρετούν την αδικοχαμένη Γεωργία – ΦΩΤΟ-BINTEO

Εκατοντάδες φοιτητές του ΤΕΦΑΑ βρέθηκαν στο πανεπιστημιακό στάδιο του ΔΠΘ στην Κομοτηνή, στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 22χρονη Γεωργία, προκειμένου για να αφήσουν λουλούδια στην μνήμη της.

Η άτυχη φοιτήτρια κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, η νεαρή γυναίκα πέθανε από ανακοπή άγνωστης αιτίας, με τους δικούς της ανθρώπους να ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορεί να ευθύνεται το εμβόλιο για τον κορονοϊό, καθώς η ίδια ήταν ανεμβολίαστη.

Φοιτητές, καθηγητές και γνωστοί και γνωστοί βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην ανατολική στροφή του γηπέδου του ΤΕΦΑΑ. Στο σημείο όπου κατέρρευσε η άτυχη Γεωργία.  Το κλίμα ήταν βαρύ, ωστόσο στο τέλος οι περισσότεροι από 100 παρευρισκόμενοι έδωσαν στην 22χρονη αθλήτρια το τελευταίο της χειροκρότημα.

Κομοτηνή ΤΕΦΑΑ Φοιτήτρια

Κομοτηνή ΤΕΦΑΑ Φοιτήτρια

Κομοτηνή ΤΕΦΑΑ Φοιτήτρια

 

Σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν. “Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση” υποστήριξε συγγενής της 22χρονης. Η Γεωργία όμως δεν γύρισε ποτέ. Η καρδιά της την πρόδωσε και “έσβησε” στο ταρτάν στίβου, που τόσο λάτρευε.

“Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις” πρόσθεσε ο συγγενής της άτυχης κοπέλας.

Συγγενείς της, παράλληλα, έβαλαν τέλος στην παραφιλολογία ότι μπορεί να ευθύνεται το εμβόλιο για τον κορονοϊό. “Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά” τόνισε θεία της 22χρονης.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας στην Κρήτη από την Κομοτηνή, ενώ αύριο θα γίνει η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

πηγή φωτογραφιών: maronnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ