Κολωνός: «Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά» – Οι αποκαλύψεις για τα sms του Μίχου στην 12χρονη και το ξέσπασμα της γιαγιάς της

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας στην υπόθεση της 12χρονης, στον Κολωνό.

Χθες πραγματοποιήθηκαν κι άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες περιοχές της χώρας, με κύριο αίτημα να αποδοθεί Δικαιοσύνη στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο εδώ και έναν χρόνο.

Χαρακτηριστικά της δράσης του βασικού κατηγορούμενου είναι τα δεκάδες μηνύματα που φέρεται να έστελνε στην ανήλικη αλλά και οι ίδιες οι καταθέσεις του κοριτσιού. Η εκπομπή LiveNews στο Mega, μετέδωσε μερικά από τα εξοργιστικά sms του Ηλία Μίχου προς την 12χρονη.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα. Μου λείπεις», ανέφερε σε ένα από τα μηνύματά του ο 54χρονος.

Άλλες φορές, της μιλούσε ως μια πατρική φιγούρα στη ζωή της.

«Καλημέρα, καλό μήνα… Στις 15 ανοίγουν τα σχολεία, έχεις μέρες ακόμα οπότε κοιτά να περνάς καλά».

«Έχεις νεύρα; Ποιος σε πείραξε, πες μου».

Ωστόσο, σε άλλα μηνύματα την ρωτούσε ωμά για τα ραντεβού με τους επίδοξους παιδοβιαστές και απαιτούσε τα μισά χρήματα απ’ αυτά που κέρδιζε η 12χρονη.

«Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από το Instagram… για ραντεβού κατάλαβα».

«Φεύγω σε δουλειά, αύριο τα λέμε για δουλειά».

«Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά».

Στις καταθέσεις της, η 12χρονη έχει αποκαλύψει στοιχεία για τον ρόλο του Ηλία Μίχου. «Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου. Μου είχε πάρει από την λαϊκή ένα εσώρουχο και μου το έδινε να το φοράω. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε», φέρεται να έχει καταθέσει η ανήλικη.

Σε άλλο σημείο, έχει πει: «Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ. Οι άνδρες μου ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο 54χρονος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα, επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο».

«Ντροπή τους, τι Δικαιοσύνη είναι αυτή;» ξεσπά η γιαγιά της 12χρονης

Η γιαγιά του κοριτσιού ξεσπά για την εισαγγελική πρόταση. «Να πω ότι μου αρέσουν; Δεν μου αρέσουν αυτά που λένε και η κυρία Εισαγγελέας αυτά που είπε. Είναι ντροπή, μεγάλη ντροπή, ντροπή, ντροπή τους», λέει η γιαγιά της ανήλικης στο Mega.

Η γιαγιά τονίζει ότι ξεπλένουν ένα τέρας και καταδικάζουν μια αθώα μάνα. «Τι τιμωρία είναι αυτή; Τι κακό πράγμα; Τι κράτος είναι αυτό; Τι Δικαιοσύνη είναι αυτή; Εγώ πίστευα στην ελληνική Δικαιοσύνη. Το έλεγα τόσες ημέρες, τώρα τι είναι αυτά που κάνουν;», τονίζει.

Αναφερόμενη στην ανήλικη, η γιαγιά αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «(Το παιδί) είναι κλεισμένο σε ένα δωμάτιο, ούτε σχολείο πήγε, κλαίει συνέχεια, χτυπιέται. Υποφέρει για την μάνα του, έχει να δει την μάνα του έναν χρόνο και τώρα περίμενε να βγει, να δει την μάνα του, να ελευθερωθούμε όλοι και λένε τέτοια πράγματα. Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν ντρέπονται καθόλου;», λέει η γιαγιά του κοριτσιού.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ