Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: Πέθανε ο 5χρονος έπειτα από 12 μέρες στην εντατική

Στο Νεοχώρι Κυλλήνης, στην Ηλεία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 5χρονου που κατέληξε έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, από την Ηλεία κατάγονται οι γονείς του 5χρονου Χαράλαμπου, που υπέκυψε έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου στο διαμέρισμα της οικογένειας.

Αν και αρχικά είχε γραφτεί πως το παιδί εντοπίστηκε νεκρό από τους πυροσβέστες, τελικά βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου οι γιατροί έδωσαν για 12 ημέρες μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως υπέκυψε και η κηδεία του μικρού Χαράλαμπου, θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του Θεοδοσίας. Ο πατέρας του 5χρονου, Στέφανος, επίσης κατάγεται από την Ηλεία και την περιοχή του Πύργου.

Η μητέρα του 5χρονου τον αποχαιρέτησε με μια συγκλονιστική ανάρτηση: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις .! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ