Κολωνός: Πέντε ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης – Αρνείται τις κατηγορίες

Συμπληρωματική απολογία έδωσε σήμερα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία φέρεται να έχει πέσει βιασμού και μαστροπείας με βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Κολωνός: Στην ανακρίτρια ξανά η μητέρα της 12χρονης – Αίτημα να καταθέσει η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ.

Της Άννας Κανδύλη 

Η 37χρονη, που έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, φέρεται και σήμερα να αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση και την κατηγορία που αντιμετωπίζει, της μαστροπείας του ίδιου της του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις περίπου πέντε ώρες που έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, δέχτηκε σειρά ερωτήσεων μετά και τα νέα στοιχεία που φαίνεται να προέκυψαν έπειτα από τις απολογίες νέων κατηγορουμένων, τους οποίους η 12χρονη κόρη της αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Η υπεράσπιση της, πάντως, υπέβαλε αιτήματα στην ανακρίτρια, με τα οποία ζητά να κληθούν σε κατάθεση η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. που έχει εξετάσει τη 12χρονη, προκειμένου να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη και ειδικά τα όσα λέει για την μητέρα της, την οποία βγάζει εντελώς από το κάδρο των ευθυνών, καθώς και την παιδοψυχολόγο που παρακολουθεί τώρα το παιδί.

Όπως, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μετά το πέρας της συμπληρωματικής απολογίας: «Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν η 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη να βρίσκεται εντός φυλακής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ