Κολωνός: «Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο» – Τι υποστήριξε η 19χρονη κόρη της οικογένειας

Υποστήριξε την αθωότητα της μητέρας της η 19χρονη κόρη της οικογένειας από τον Κολωνό, σημειώνοντας ότι «η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και ας έχουμε οικονομικά προβλήματα», σχετικά με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας με την οποία βαρύνεται. Στην κατάθεσή της, η 19χρονη σημείωσε ότι η 12χρονη αδερφή της δεν είχε δείξει κανένα σημάδι για τον εφιάλτη που βίωνε.

Της Άννας Κανδύλη 

«Μένω στη γιαγιά μου αλλά πηγαίνω πολύ συχνά στο πατρικό μου σπίτι. Η αδερφή μου δεν μου είχε δώσει κανένα σημάδι. Όταν πηγαίναμε μαζί βόλτα ήταν πολύ χαρούμενη. Στο κατάστημα του κ. Μίχου πηγαίνει δύο φορές περίπου την εβδομάδα για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Πήγαινε κανονικά στο σχολείο», είπε η 19χρονη για την αδερφή της.

Όπως είπε στην κατάθεσή της, «με τη μητέρα μου είναι πολύ αγαπημένες όπως και εγώ με τη μητέρα μου και τα λέμε όλα. Η αδελφή μου έπαιρνε 10 € από αυτή τη δουλειά και τα έφερνε σπίτι».

Η 19χρονη υποστήριξε πως όταν η μητέρα της έμαθε τα όσα συνέβαιναν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ότι «έπαθε σοκ, έτρεμε ολόκληρη. Όταν την ενημέρωσε η θεία μου, η μητέρα μου πήρε εμένα και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού για να κάνει καταγγελία αλλά δεν την άφησαν και τελικά πήγε την επόμενη μέρα στη ΓΑΔΑ με τη θεία μου και έκανε την καταγγελία».

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που βαρύνουν την μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν πάντα σε πρώτη θέση για ό,τι μας συνέβαινε και πάντα μας υπερασπιζόταν όταν μας μιλούσε κάποιος άσχημα. Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και ας έχουμε οικονομικά προβλήματα. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε δεν μας έχει λείψει ποτέ τίποτα. Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας, τρέχει συνέχεια για να βοηθήσει την οικογένειά της και δεν μας έχει παρατημένα», είπε ακόμη η 19χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ