Κολωνός: «Η εγγονή μου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της» – Νέες δηλώσεις από την γιαγιά της 12χρονης

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 12χρονη που βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια του Ηλία Μίχου και άλλων παιδοβιαστών στον Κολωνό μίλησε η γιαγιά της.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», «είμαι μαζί του μέρα-νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο νοσοκομείο Παίδων και τώρα πήγαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του».

Σε ερώτηση κατά πόσον η 12χρονη μιλάει με ψυχολόγους και κατά πόσον έχει «ανοιχτεί» συζητώντας την όλα υπόθεση, η γιαγιά της απάντησε ότι «ο ένας (σ.σ. ψυχολόγος) φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (ενν. στην δομή του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»).

«Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα-νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους», είπε η γιαγιά για την 12χρονη και τα αδέλφια της που φιλοξενούνται στην ίδια δομή με το κορίτσι.

Σε ό, τι αφορά την κατάσταση των αδελφών της 12χρονης, η γιαγιά απάντησε πως «τα μεγάλα στενοχωριούνται πάρα πολύ. Τα δυο, τα πιο μεγάλα, 17 και 16 ετών, κλαίνε μέρα-νύχτα. Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουν… ξεχνιούνται. Τα μεγάλα… τι να σας πω;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ