Κολωνός: Ενοχή της μητέρας της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό όπως κατηγορείται, πρότεινε η εισαγγελέας. Συγκεκριμένα ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη για διακεκριμένη μαστροπεία, διακεκριμένη πορνογραφία και εκβίαση.

Για τους αποκαλούμενους «πελάτες» της 12χρονης (23 συνολικά κατηγορούμενοι), η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των 22 για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ενώ για έναν, πακιστανικής καταγωγής, πρότεινε να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.

Της Άννας Κανδύλη

Όσον αφορά στον Ηλία Μίχο ζήτησε την απαλλαγή του και για ακόμη μία κατηγορία, αυτή της εμπορίας ανθρώπων.

Λίγο νωρίτερα, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Αντιθέτως, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Για τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο, τον αποκαλούμενο «Μιχάλη» η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της 12χρονης, ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωσή του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φαίνεται να δέχθηκε τον ισχυρισμό του πως δεν συναντήθηκε ερωτικά με την 12χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ