Κολωνός- 12χρονη: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε μετά τις 19:00 το απόγευμα στα  Σεπόλια και  στο Σύνταγμα με εκατοντάδες διαδηλωτές, συλλογικότητες, φορείς και οργανώσεις να έχουν συγκεντρωθεί στα  Προπύλαια, αντιδρώντας στην πρόταση της Εισαγγελέως για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Σεπόλια, έπειτα από κάλεσμα που απηύθυναν φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας. Το σύστημα αθωώνει το τέρας που γεννά, μόνο ο αγώνας μας τους σταματά- Παραδειγματική τιμωρία του βιαστή και μαστροπού Μίχου» τα συνθήματα στα πανό που έχουν υψώθηκαν, ενώ οι στενοί δρόμοι της περιοχής είχαν γεμίσει σχεδόν ασφυκτικά από το πυκνό πλήθος των διαδηλωτών.

Η πρόταση της Εισαγγελέως

Οργή έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως η οποία ζητά την αθώωση του βασικού κατηγορουμένου, Ηλία Μίχου για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, λόγω αμφιβολιών και την μετατροπή της μαστροπείας σε διευκόλυνση ανηλίκου να εκδίδεται. Πλήθος κόσμου ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για το παιδί που ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του παιδοβιαστή και των υπόλοιπων κατηγορουμένων, ενώ τεταμένο είναι το κλίμα και στην πολιτική σκηνή για τις διατάξεις του νόμου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ