Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς τη Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν συνδικάτα και εργατικά κέντρα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Παραλύει» η χώρα – Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

Επίσης, λόγω πορείας στο κέντρο της Αθήνας τερματικός σταθμός του Τραμ, προσωρινά, είναι η στάση «Λ. Βουλιαγμένης».

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα

 

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου, καθώς σύλλογοι, εργατικά κέντρα και συνδικάτα συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενώνουν τις φωνές τους με κύριο αίτημα την άμεση και σε βάθος απόδοση ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΜετρόΗΣΑΠ και Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 10.00 έως τις 15:00, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς. Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τα σωματεία στα μέσα σταθερής τροχιάς, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση οι συρμοί στις Γραμμές 1, 2, 3 και του Τραμ θα κινηθούν από τις 10:00 έως τις 15:00.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ