Κλείνει την Πέμπτη μεγάλο τμήμα της Ποσειδώνος – Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ειδική επιχείρηση για την καταστροφή βόμβας που βρέθηκε την Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.  Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για βόμβα παλαιού τύπου, πιθανότατα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που ζυγίζει 50 λίβρες. Βρέθηκε σε σημείο που γίνονται έργα.

Συγκεκριμένα, αύριο από τις 9:30 το πρωί έως τις 11.30 το μεσημέρι, θα κλείσει η λεωφόρος Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση, από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

  • Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 9.30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
  • Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ