Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου – «Πλαστή η επιστολή – Ο γιος μου απειλείται»

Συνεχείς είναι οι ανατροπές στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου αφού λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση αποστολών της μητέρας και του ίδιου του 16χρονου με τις οποίες φαίνεται να αναιρούν τη σοβαρότατη καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, οι ίδιοι κάνουν λόγο για διαστρέβλωση και σκοτεινές μεθοδεύσεις εν αγνοία τους.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του 16χρονου υποστηρίζει πως οι υπογραφές στις επιστολές πλαστογραφήθηκαν και ότι το περιεχόμενο δεν τους εκφράζει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

«Αυτό το έγγραφο είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν είναι η δικιά μου υπογραφή. Δεν είναι ο αριθμός της ταυτότητάς μου. Δεν πήγα ποτέ μα ποτέ στο ΚΕΠ. Δεν το έχω δει ποτέ αυτό το χαρτί, δεν το έχω γράψει, δεν το έχω υπογράψει», λέει η μητέρα του 16χρονου.

Ερωτηθείσα για το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο γιος της να αναιρεί τα όσα είχε καταθέσει προηγουμένως και τα οποία ενοχοποιούσαν τον πατέρα Αντώνιο η ίδια απαντά λέγοντας πως:

«Είναι ψέματα. Το βίντεο είναι ψεύτικο. Είναι ο γιος μου στο βίντεο αλλά όχι αυτή τη χρονική περίοδο. Μπορεί να είναι πιο παλιά. Πρώτο και κύριο ο γιος μου απειλείται, προσπάθησα να του μιλήσω και δεν μπορούσα γιατί δεν μπορούσε να μου εκφραστεί ελεύθερα. Παρακολουθείται ακόμα και σήμερα. Δεν μπορεί να εκφράσει τι νιώθει και τι ψυχολογία έχει. Φοβάται για τη ζωή του και τη δική μου. Η ψυχολογία του παιδιού μου είναι σε άσχημη κατάσταση όπως και η δικιά μου».

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντωνίου

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα δήλωσαν δικαιωμένοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σε μία επικοινωνιακή αντεπίθεση μετά από μήνες σιωπής τονίζουν ότι η αλήθεια αρχίζει να λάμπει και πως οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να συγχωρήσουν όλους εκείνους που κατέθεσαν σε βάρος τους.

Ένας εκ των στενότερων συνεργατών του, μετέφερε στο Διαδίκτυο τις πρώτες του σκέψεις και τα λόγια που του είπε ο άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης.

«Παιδιά, ας βλέπουμε τους άλλους με συμπάθεια και αγάπη. Έτοιμοι να συγχωρήσουμε και όχι να παρατηρήσουμε, έτοιμοι να δικαιολογήσουμε και όχι να κατακρίνουμε, έτοιμοι να ξεχάσουμε και όχι να μνησικακήσουμε, έτοιμοι να αγκαλιάσουμε και όχι να διώξουμε. Γιατί στο τέλος αυτό που μένει είναι η αγάπη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι χθεσινές δηλώσεις της πρεσβυτέρας στην κρατική τηλεόραση:

«Σήμερα για πρώτη ημέρα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή την λάσπη που έχουμε υποστεί ο πατήρ Αντώνιος και εγώ, η πρώτη μέρα που νιώθουμε ευτυχισμένοι γατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια, δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως ή άλλως από τη αρχή αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας».

«Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν να μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πάρα πολύ από την δήλωση του μικρού γιατί ζήτησε η δήλωση αυτή να πάει απευθείας στον πατέρα Αντώνιο του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε», πρόσθεσε η πρεσβυτέρα.

Η πολύκροτη υπόθεση επιστρέφει στην κορυφή της επικαιρότητας, με τις αντιδράσεις να είναι συνεχείς και τη δικαιοσύνη να μελετά όλα τα στοιχεία για να καταλήξει στις επόμενες κινήσεις της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ