Κιβωτός του Κόσμου: «Το παιδί είναι τρομοκρατημένο» – Συγκλονίζει η μητέρα του 8χρονου που υποστηρίζει ότι τον κλείδωσαν στο κλουβί

Νέες καταγγελίες έρχονται συνεχώς στο φως για τις πρακτικές που εφάρμοζαν οι «παιδαγωγοί» της Κιβωτού του Κόσμου σε παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές.

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πρώτες πληροφορίες για το όπλο που βρέθηκε στη δομή της Καλαμάτας

Η μητέρα του 8χρονου, ο οποίος συγκλόνισε με την μαρτυρία του για όσα εφιαλτικά βίωσε ενώ διέμενε στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως «το παιδί είναι τρομοκρατημένο με τα ασύστολα ψεύδη που ακούγονται. Το γεγονός ότι έπαιζαν τα παιδιά με το κλουβί, όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, δεν αναιρεί ότι τα έβαζαν εκεί για τιμωρία».

«Το παιδί ήταν κλεισμένο στο κλουβί για 2-3 ώρες»

«Το παιδί ήταν κλεισμένο στο κλουβί για 2-3 ώρες και το έβγαλε ο αδελφός του και όχι η κοινωνική λειτουργός»

Κιβωτός του Κόσμου: Σε διαμέρισμα στον Κολωνό ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα – Ο έλεγχος από την Οικονομική Αστυνομία

«Η συγκεκριμένη παιδαγωγός έκατσε και το κοίταζε, νόμιζε ότι έκανε κατόρθωμα που έβαλε ένα παιδάκι αν κάθεται εκεί μέσα, γιατί υποτίθεται», όπως λέει «η συμπεριφορά του ήταν για κλουβί».

«Ούτε το παιδάκι δεν ξέρει τι έκανε, ήταν ζωηρό» σημείωσε.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Κατέθεσε πρώην εργαζόμενος σε δομή – Φέρεται να επιβεβαίωσε κακοποιητικές συμπεριφορές

«Ξέρουν ποια είμαι, γιατί στο βίντεο με τα παιδιά που παίζουν εμφανίζεται και το δικό μου παιδί», είπε η μητέρα του 8χρονου.

Όπως ανέφερε, παρότι έχει κάνει δύο μηνύσεις από την άνοιξη, δεν έχει κληθεί να καταθέσει για την κακοποίηση των παιδιών που καταγγέλλει ότι έγινε μέσα στην δομή.

Η μητέρα είπε ακόμη πως και ο άλλος γιος της έχει χτυπηθεί, «με μπουνιές και κλωτσιές και μάλιστα μου είπε πως ήταν και τυχερός, γιατί άλλα παιδιά έπαθαν χειρότερα από ευνοούμενο του π. Αντωνίου στην δομή».

«Μας είπαν θα καταθέσουμε στην Εισαγγελία Ανηλίκων μέσα στην εβδομάδα», είπε η μητέρα του 8χρονου, προσθέτοντας «εγώ τα παιδιά μου τα έχω πάρει πίσω και τα τρία. Δεν έχω να κερδίσω κάτι, θα μπορούσα να μην ασχοληθώ, αλλά θέλω να βοηθήσω τα άλλα παιδιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ