«Κιβωτός του Κόσμου»: Συγκέντρωσε 31.000 ευρώ στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά – Τι λέει ο Ανδρέας Τσούνης

Τα κουτιά της «Κιβωτού του Κόσμου» εμφανίζονταν και σε κηδείες πολιτικών. Στην κηδεία της Φώφης Γεννηματάς συγκεντρώθηκε το ποσό των 31.000 ευρώ, όπως ανέφεραν από την «Κιβωτό», σημείωσε ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης. Ο Ανδρέας Τσούνης τόνισε ότι «αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Έξαλλη η πρεσβυτέρα με τους δημοσιογράφους – «Ρε φύγετε από εδώ» – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, επισήμανε: «Εμείς είπαμε στον κόσμο όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Και από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι κατατέθηκε αυτό το ποσό. Δεν είχαμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία».

Εξήγησε στη συνέχεια ότι «μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Δεν ξέραμε πόσα λεφτά μπήκαν, δεν είχαμε και κανέναν λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι συγκεντρώθηκε αυτό το ποσό. Αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε έβαζε και δεν είχαμε κανένα λόγο να το  αμφισβητήσουμε».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στο «μικροσκόπιο» της Οικονομικής Αστυνομίας μετά την εισαγγελική παραγγελία

Υπενθυμίζεται ότι τα οικονομικά πεπραγμένα της «Κιβωτού» και των μελών της προηγούμενης διοίκησης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, μετά την «βροχή» των καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα για 4 κακουργήματα – Στο «μικροσκόπιο» τα οικονομικά του πατρός Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και άλλων 9 προσώπων

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ