Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος ζήτησε να κάνουν έκτρωση σε έγκυο» – Καταγγελία-σοκ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς καθημερινά ανατριχιαστικές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

«Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας έδιναν νερό και ψωμί» λέει ο 20χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος ήταν για χρόνια φιλοξενούμενος στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Εγώ ήμουν στην Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό όταν ήμουν 11 ετών, μέχρι τα 15. Μετά, αρχές Σεπτεμβρίου, με πήγαν στο παράρτημα της Χίου. Έχω δει να χτυπάνε παιδιά, έχω δει δύο – τρεις παιδαγωγούς. Δεν ήταν παιδαγωγοί, ήξεραν τον πατέρα Αντώνιο από μικρά παιδιά και μετά τους πρότεινε να δουλέψουν ως παιδαγωγοί. Ήταν φίλοι του, είχαν γνωριστεί από παλιά που παίζανε μπάσκετ», ανέφερε στο MEGA.

«Με πήγαν με το ζόρι εκεί, όχι με τη θέλησή μου. Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας έδιναν νερό και ψωμί. Όταν ήμουν στη Χίο και είχα τελειώσει την Β’ Λυκείου μου είπαν “δεν θα την τελειώσεις και θα κάνεις δουλειές στο Αίπος. Δεν είσαι καλός μαθητής, τι το θες το σχολείο; Έλα να δουλέψεις πάνω σαν εργαζόμενος”», τόνισε, σημειώνοντας ότι τα παιδιά για την εργασία τους πληρώνονταν 10 λεπτά την ώρα.

Στη συνέχεια ο 20χρονος προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Αναφέρθηκε στις σκληρές συνθήκες απομόνωσης που βρέθηκε μία έγκυος για 4 με 5 μήνες, ενώ κατήγγειλε πως ο πατήρ Αντώνιος είχε ζητήσει να προχωρήσει σε άμβλωση.

«Ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με κανένα άτομο. Μόλις κατάλαβαν οι παιδαγωγοί ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της, την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πατήρ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση», ανέφερε.

Βλέποντας όλα αυτά, αλλά και επειδή του έλειπαν οι γονείς του, ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να φύγει από τη δομή. «Δεν άντεχα την εκμετάλλευση» είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε και η μητέρα του 20χρονου η οποία κατήγγειλε πως όσο εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο είχε ζητήσει να έρθει ο γιος της, όμως δεν τον άφησαν.

«Έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο στο στομάχι, στον Ευαγγελισμό και ζήτησα να έρθει στο νοσοκομείο το παιδί γιατί υπήρχε περίπτωση να μην ζήσω και δεν το άφησαν να έρθει.

Ο πατέρας Αντώνιος με απέφευγε. Τον είχα ζητήσει πολλές φορές, μου έλεγαν ότι είναι απασχολημένος. Μου έλεγαν οι παιδαγωγοί όλο ψέματα, ότι το παιδί περνάει καλά εδώ. Με κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μου. Έχει ξεχειλίσει η οργή μου. Το παιδί με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “μαμά, πάρε με, δεν αντέχω πλέον”», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ