Κιβωτός του Κόσμου: Μίνι χωματερή με ρούχα κοντά στη δομή της Πωγωνιανής

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν πεταμένα ρούχα σε ποτάμι στην Πωγωνιανή, στα Ιωάννινα. Κι αυτό γιατί φέρεται να προέρχονται από δωρεές στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η ΕΡΤ πραγματοποίησε αυτοψία στα σημεία που σύμφωνα με τις καταγγελίες, υπήρχαν ρούχα για τα παιδιά της Κιβωτού.

Κυριάκος Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: «Τα παιδιά είναι ασφαλή»

Στο πρώτο σημείο, 300 μέτρα από την δομή, εντοπίστηκαν σακούλες με ρούχα. Το δεύτερο σημείο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Πωγωνιανή. Εκεί, σε έναν λάκκο βρέθηκαν μαζί με άλλα σκουπίδια, πεταμένα παιδικά ρούχα.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες είχε καταγγελθεί αρμοδίως ότι η δομή πετούσε τα ρούχα που δεν δεχόταν στο ποτάμι μαζί με τις κρεμάστρες.

Κιβωτός του Κόσμου: Μαρτυρία-σοκ της μητέρας του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία

Εξάλλου, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή αιφνιδιαστικός έλεγχος. Για δύο ώρες και 45 λεπτά αστυνομικοί με δικαστικό λειτουργό έκαναν “φύλλο και φτερό” τα οικονομικά στοιχεία και, όχι μόνο, της δομής, και κατασχέθηκαν 5 σακούλες με υλικό.

Αντίστοιχη έρευνα αστυνομικών, παρουσία  δικαστικού λειτουργού πραγματοποιήθηκε στη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου” Κόνιτσας.

Κιβωτός του Κόσμου: Εξελίξεις προαναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος – Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις για τα τεράστια ποσά που δόθηκαν

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ