Κιβωτός του Κόσμου: Μαρτυρία-σοκ της μητέρας του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου στην «Κιβωτό του Κόσμου». Πρόκειται για το πρώτο παιδί που προχώρησε σε συγκεκριμένες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Ήταν ουσιαστικά η καταγγελία από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Κιβωτός του Κόσμου: Εξελίξεις προαναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος – Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις για τα τεράστια ποσά που δόθηκαν

«Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι οροφοδιαμέρισμα. Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό, του πατέρα, στις 7 το πρωί. Η γυναίκα του δεν ήταν υποψιασμένη; Τι ήταν το δουλάκι του ο γιος μου; Tου έλεγα: Γιατί του πας πρωινό παιδί μου;» δήλωσε στην ΕΡΤ.

Η μητέρα του 19χρονου, αναφέρει πως από την αρχή ήθελε να παρέμβει, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε. «Θα τον πάρω τηλέφωνο, θα γίνει της …. Δεν με άφηνε. Έλεγε “μαμά, σε παρακαλώ μην”. Το παιδί από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Ένα είναι το σίγουρο και θα αποδειχθεί. Ότι τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα» τόνισε. Η γυναίκα αναμένεται να καταθέσει και αυτή στην εισαγγελία τις επόμενες ημέρες.

Κιβωτός του Κόσμου: «Μου ζήτησαν να πάρω πίσω την καταγγελία» – Πατέρας μιλά για την κακοποίηση του παιδιού του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ