Κιβωτός του Κόσμου: Κατέθεσε ο 15χρονος από τη δομή στον Βόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο 15χρονος από την δομή του Βόλου της «Κιβωτού του Κόσμου» κατέθεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων για την υπόθεση.

Όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr, η Ασφάλεια του Βόλου ερευνούσε την καταγγελία περί ασέλγειας σε βάρος του 15χρονου από πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού», καθώς τον ανήλικο είχε υποδείξει στην κατάθεσή του στο Τμήμα Ανηλίκων, ο 19χρονος που πρώτος άνοιξε τον «χορό» των καταγγελιών, οι οποίες στη συνέχεια πήραν την μορφή «χιονοστιβάδας».

Οι δύο εισαγγελείς από την Αθήνα που έχουν αναλάβει την υπόθεση με τις καταγγελίες για κακοποίηση αλλά και ασέλγεια σε παιδιά της ΜΚΟ, έδωσαν εντολή να μεταβούν οι αστυνομικοί από το Ανηλίκων για να πάρουν κατάθεση από τον ανήλικο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει κατάθεση και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Ανηλίκων, ο 15χρονος δεν φαίνεται να έδωσε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις κατηγορίες περί ασέλγειας σε βάρος του. Με την κατάθεσή του, φαίνεται πως δεν βοήθησε ιδιαίτερα τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ