Κιβωτός του Κόσμου: Εξετάζεται νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας έχει μπει ακόμα μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού στην Κιβωτό του Κόσμου. Οι υποψίες για το 3ο ανήλικο θύμα προέκυψαν μέσα από κατάθεση πρώην εργαζόμενου.

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Αγγίζουν» τα 40 εκατ. ευρώ οι χορηγίες και δωρεές σε μία 5ετία – Σε εξέλιξη έρευνα και στην Χίο

Της Άννας Κανδύλη

Σήμερα κατέθεσαν στις εισαγγελείς ανηλίκων δυο πρώην εργαζόμενοι παιδαγωγοί στις δομές της κιβωτού. Ο αριθμούς των μαρτύρων πλέον έχει ανεβεί στους 12.

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Θα τον θυμούνται περισσότερο για το ‘σταύρωμά’ του» – Τι λέει ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλλου και Γιάννης Κότσος διαψεύδουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ιερέας είναι εξαφανισμένος, ενώ ένας εξ αυτών πήγε σήμερα στην Εισαγγελία και ενημέρωσε ότι ο ιδρυτής της Οργάνωσης και η πρεσβυτέρα είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης όποτε τους ζητηθεί.

Οι εισαγγελείς ανηλίκων θα ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται όσα έχουν καταγγείλει κακοποίηση αλλά και όσα υπάρχει υποψία ότι πιθανώς έχουν κακοποιηθεί. Η εισαγγελία αναζητά στοιχεία μέσα από τις απόρρητες αναφορές κοινωνικών λειτουργών για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ