Κιβωτός του Κόσμου: Ετοιμάζει μηνύσεις ο πατέρας Αντώνιος – Τι λέει για την πλαστή επιστολή που τον αθωώνει

Νέο πόλεμο μεταξύ του πατέρα Αντωνίου και του 16χρονου που τον καταγγέλλει για ασέλγεια άνοιξε η επιστολή που φερόταν να αθωώνει τον ιερέα.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στο κτίριο του Κολωνού έναν χρόνο μετά τις καταγγελίες

Η μητέρα του 16χρονου διέψευσε τη γνησιότητά της ενώ και ο Δήμος Λαρισαίων κάνει λόγο για πλαστογραφία. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Δελληγιάννης, αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Λαρισαίων είπε πως «το χαρτί δεν είναι γνήσιο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υπάρχει μια σφραγίδα όπου το όνομα είναι Δήμος Λάρισας και είναι ένα όνομα που έχει πάψει να χρησιμοποιείται εδώ και δυο δεκαετίες και υπάρχει και το όνομα ένας υπαλλήλου (λέει το όνομα), εμείς δεν έχουμε εργαζόμενο με τέτοιο όνομα στον δήμο Λαρισαίων».

Ερωτήματα προκαλεί κι ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον 16χρονο να ζητά συγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο. Το περιβάλλον του 16χρονου ρίχνει ευθύνες στο περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου διαβεβαιώνοντας πως δεν πρόκειται να γίνει ανάκληση των καταγγελιών. Η μητέρα του αγοριού μάλιστα υποστηρίζει πως ο γιος της δέχεται απειλές.

Η πλευρά του πατέρα Αντώνιου ισχυρίζεται ότι η μητέρα του 16χρονου παρέδωσε την πλαστή επιστολή στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου στη Νέα Σμύρνη. Με γραπτή δήλωση του στο Star ο ίδιος λέει: «Υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της. Η αλήθεια θα αποδειχθεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα αλλά και εκείνοι οι οποίοι την συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση».

Εντωμεταξύ, με απόφαση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη παρατείνεται η θητεία του Δ.Σ. της Κιβωτού που είχε οριστεί εκτάκτως πριν ένα χρόνο. Το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου ωστόσο ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star να ζητήσει την ακύρωση της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ