Κιβωτός του Κόσμου: «Έκλεισαν το παιδί σε δωμάτιο και το απειλούσαν» – Νέα καταγγελία-σοκ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του κόσμου», ενώ εξελίξεις αναμένονται στην έρευνα των Αρχών τις επόμενες μέρες. Η θεία 11χρονης, πρώην φιλοξενούμενης στην «Κιβωτό του Κόσμου » καταγγέλλει ότι δεν μπορούσαν να δουν το παιδί κατά την διάρκεια της διαμονής του στην δομή του Κολωνού, ενώ και η ανήλικη παρακαλούσε να φύγει από εκεί.

Κιβωτός του Κόσμου: Ο θεολόγος της δομής καταγγέλλεται για ξυλοδαρμούς παιδιών

«Η μητέρα είχε πολύ άσχημες σχέσεις με την οικογένειά της. Η οικογένεια όμως αυτή, η γιαγιά και ο παππούς, επειδή ”έφαγαν” απόρριψη από τα παιδιά τους, δημιουργούσαν προβλήματα στο ζευγάρι. Είχαν όμως πολύ καλές σχέσεις με την Κιβωτό. Προσπαθούσαν να βγάλουν ότι δεν ήταν καλή η συμπεριφορά των γονέων με το παιδί, δεν ανακάλυψαν τίποτα από αυτά, ούτε κακοποίηση ούτε τίποτα, και το παιδί πήγε προσωρινά στην Κιβωτό», ανέφερε στην εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και Πάλι” η κυρία Κατερίνα, θεία της 11χρονης, εξηγώντας πώς βρέθηκε η 11χρονη στη δομή.

«”Δεν θα το ξαναδείτε ποτέ το παιδί”, όλο αυτό μας έλεγαν» αναφέρει χαρακτηριστικά, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε στην «Κιβωτό του Κόσμου».

«Δεν μπορούσαμε να δούμε το παιδί. Είχαν κλείσει στο δωμάτιο το παιδάκι, ενώ φύγανε, και το απειλήσαν ότι δεν θα ξαναδεί τον μπαμπά του. Ερχόταν ο πατέρας εκεί και έτρεχε το παιδί στην αγκαλιά του και του έλεγε “μπαμπά πάρε με από εδώ σε παρακαλώ” και εκείνος δεν ήξερε τι να πει ο άνθρωπος», καταγγέλλει.

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα απάντηση από τον πατέρα Αντώνιο – «Είναι μια κακή κατασκευή σεναρίων»

Η θεία του παιδιού ανέφερε ότι η 11χρονη ήταν στην δομή του Κολωνού, αλλά διευκρίνισε ότι δεν έμεναν εκεί τα παιδιά. «Ερχόντουσαν με λεωφορείο από κάποια σπιτάκια του Πειραιά. Από το παιδί μάθαμε ότι ερχόταν με το λεωφορείο», ανέφερε και συνεπώς, όπως είπε, οι συγγενείς δεν μπορούσαν να δουν πού μένουν τα παιδιά.

Κιβωτός του Κόσμου: «Κυρία μου, τι να κάνουμε κι εμείς τα ρούχα, κανένα σπιτάκι έχετε;»

«Όταν ήταν να πάω εκεί, οι γονείς το συζητούσαν και μου είπαν “θα σας δώσουμε ρούχα”. Με τις ετικέτες τα ρούχα. Τα αφήσαμε όλοι οι γονείς κι εγώ. Και όταν φτάσαμε εκεί, γυρίζουν και μου λένε “Κυρία μου, τι να κάνουμε κι εμείς τα ρούχα, κανένα σπιτάκι έχετε;”»,  τόνισε, λέγοντας πως το παιδί, που έμεινε στην «Κιβωτό του Κόσμου» περίπου 1,5 χρόνο ήταν συνεχώς βρώμικο.  «Το παιδί ήταν μέσα στη βρωμιά. Τι να σας πω. Μέσα στην ψείρα. Πολύ χάλια. Τρομαγμένο».

Κιβωτός του Κόσμου: Μίνι χωματερή με ρούχα κοντά στη δομή της Πωγωνιανής

Ερωτηθείσα εάν κατά τη διάρκεια παραμονής της ανιψιάς της στη δομή, είχαν συναντήσει τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα απάντησε: «Μα δέχθηκε ποτέ; Τον παρακαλούσε η μητέρα μου να του μιλήσει. Και δεν έβγαινε στην ηλικιωμένη την γυναίκα, που μπορούσε να είναι η μητέρα του, να μιλήσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ