Κιβωτός του Κόσμου: Άλλαξαν τη σελίδα στο Facebook οι υποστηρικτές του πατρός Αντωνίου

Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την «Κιβωτό του Κόσμου» και εν μέσω του «κύματος» καταγγελιών, οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ στο Facebook άλλαξαν την ονομασία και το λογότυπο στα social media.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές της σελίδας στο Facebook ενημέρωσαν τους ακολούθους ότι η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, τη φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Στα σχόλια που ακολούθησαν ορισμένοι έκαναν λόγο για «ανεύθυνη ανάρτηση» λέγοντας ότι «το ότι δεν γνωρίζατε όσα πιθανώς γίνονταν στις δομές της Κιβωτού ανά την Ελλάδα δεν καθιστά αυτόματα το έργο του πατρός Αντωνίου θεάρεστο, όσο κι αν επιμένετε».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο Facebook στην οποία παραπέμπει και το site της «Κιβωτού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ