Κίνηση: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αθήνας – Εκτός λειτουργίας τα φανάρια σε Κηφισίας και Αλεξάνδρας

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κυκλοφορία σε βασικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Λεωφόρο Κηφισίας οι φωτεινοί σηματοδότες είναι εκτός λειτουργίας από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το Χίλτον.

Μάλιστα, προβλήματα υπάρχουν και στον Κηφισό με τους οδηγούς που κινούνται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας να πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κυκλοφοριακό «χάος» βρέθηκε και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία με story της στο Instagram επιβεβαίωσε τα προβλήματα που υπάρχουν με τα φανάρια.

«Είμαι μία ώρα σε αυτό το φανάρι από την Αλεξάνδρας, που θες να στρίψεις δεξιά ή αριστερά. Γίνεται ένας χαμός. Δεν υπάρχει τροχονόμος να φτιάξει την κυκλοφορία. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Γι αυτό υπάρχει καθυστέρηση. Πάνε αυτοβούλως τα αυτοκίνητα, ο καθένας κινείται όπως θέλει, όπου θέλει. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τους τροχονόμους να έρθουν να κάνουν την δουλειά τους;», ανέφερε στο story της στο Instagram η τραγουδίστρια.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ