Κίνηση: «Στο κόκκινο» ο Κηφισός και το κέντρο της Αθήνας – Δείτε LIVE πού έχει μποτιλιάρισμα

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αττικής, καθώς επικρατεί μποτιλιάρισμα τόσο στον Κηφισό όσο και στο κέντρο της Αθήνας και άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας. Τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν στην Ακαδημίας, στη Σταδίου, στην Βασ. Αμαλίας, στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας και στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος, από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών), στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος, από την Κηφισιά έως τη Ν. Φιλαδέλφεια) και την άνοδο του Κηφισού.

Αυξημένη είναι, επίσης, η κίνηση στην κάθοδο της Λ. Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος της Καισιαριανής), στην άνοδο της Λ. Κηφισίας, στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά από τον Άγιο Κοσμά έως την Λ. Καλαμακίου) και στην Βάρης-Κορωπίου (στο ρεύμα προς Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρης).

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ