Κίνηση: «Στο κόκκινο» η Αττική Οδός λόγω τροχαίου, χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Δείτε LIVE πού έχει μποτιλιάρισμα

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην κάθοδο του Κηφισού αλλά και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λόγω τροχαίου που συνέβη νωρίτερα σήμερα (Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου).

Συγκεκριμένα, έγινε καραμπόλα τριών οχημάτων στην Αττική Οδό, στο ύψος του κόμβου Κύμης, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν απομακρυνθεί πλέον από το οδόστρωμα, ωστόσο, επικρατεί μποτιλιάρισμα που φτάνει έως τα 25 λεπτά, από τον κόμβο της Φυλής έως τον κόμβο της Κύμης. Καθυστερήσεις 5-10 λεπτών παρατηρούνται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού, από τον κόμβο της Πλακεντίας έως τον κόμβο της Κηφισίας.

«Στο κόκκινο» βρίσκεται και η κάθοδος του Κηφισού, με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της Λυκόβρυσης έως την Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, καθυστερήσεις παρατηρούνται, επίσης, στην Πέτρου Ράλλη από την Θηβών έως τον Κηφισό με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην Αλεξάνδρας, τμηματικά στην Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος της Καισαριανής, τμηματικά στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην Σταδίου, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά από τον Αγ. Κοσμά έως την Λ. Καλαμακίου και στην Βάρης-Κορωπίου με κατεύθυνση προς Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρης.

Δείτε LIVE την κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ