Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, προβλήματα στην Αττική Οδό – Ποιοι δρόμοι βρίσκονται «στο κόκκινο»

Αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, λόγω της εξόδου των κατοίκων της Αττικής προς την περιφέρεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ «στο κόκκινο» βρίσκεται η Λ. Κηφισού και η Αττική Οδός, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου αντιμετωπίζουν προβλήματα από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια της Ελευσίνας. Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από το ύψος του Ρέντη μέχρι την Λ. Αθηνών. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Λ. Κηφισού από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι την Φιλαδέλφεια αλλά και στο ύψος της Αττικής Οδού.

Στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες μετά την Μαραθώνος μέχρι την Κηφισίας, αλλά και στην έξοδο προς Λαμία. Σημειώνεται ότι περίπου στις 4 το μεσημέρι, σύμφωνα με την Τροχαία, έγινε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Με προβλήματα διεξάγεται, επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην κάθοδο της Λ. Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Λ. Κηφισίας από την Αντιστάσεως έως το Μαρούσι, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην Σταδίου, στην Φιλελλήνων, στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά), στην Περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη και στη Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ