Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Δείτε LIVE πού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, με τα πρώτα προβλήματα να σημειώνονται από νωρίς το πρωί. Την ίδια ώρα, καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό.

Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται αυτήν την ώρα και στον Κηφισό έπειτα από τροχαίο στο ύψος της Ιεράς οδού.

Συγκεκριμένα, η κίνηση είναι αυξημένη στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου, αλλά και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας. Ίδια εικόνα επικρατεί και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην Συγγρού, στην Αλίμου Κατεχάκη, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας και της Βασ. Κωνσταντίνου.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: Άνω των 30΄ Φυλής-Κηφισίας, 10′-15΄ Μεταμόρφωση-Κηφισίας.
  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15′-20′ Ανθούσα-Κηφισίας.
  • Καθυστερήσεις στην Περ. Υμηττού: 15′-20′ Αγία Παρασκευή-Κηφισίας.

Στάση εργασίας για τα ταξί – Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο

Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν από την σήμερα 16 Νοεμβρίου τα ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας σήμερα 16 Νοεμβρίου από τις 09.00 έως τις 16.00 και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Κατά την ημέρα της στάσης εργασίας, την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας από την λεωφόρο Αθηνών προς το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια προς το υπουργείο Μεταφορών, όπου θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Η προσυγκέντρωση ορίστηκε για τις 9.30 το πρωί, στην συμβολή της οδού Σπύρου Πάτση με την λεωφόρο Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ