Κιλκίς: Οδηγός σταματά φορτηγά για να περάσει το τρένο σε αφύλακτη διάβαση στη Δοϊράνη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντα

Νέα βίντεο ντοκουμέντα φέρνει στο φως η Voria από το τρένο που κινείται στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Σερρών και στο ύψος της Δοϊράνης Κιλκίς διασχίζει αφύλακτη διάβαση, η οποία δεν έχει κανένα μέτρο ασφάλειας και προστασίας.

Χθες σχετικό βίντεο ανάρτησε Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης του ΟΣΕ, στο οποίο αναδεικνύει την κακή κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου.

Το νέο βίντεο τράβηξε οδηγός οχήματος από την περιοχή, ο οποίος διέσχισε την αφύλακτη διάβαση και γνωρίζοντας ότι σε λίγο θα περάσει το τρένο, σταμάτησε και έκανε σήμα στους οδηγούς φορτηγών να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους.

Με χαμηλή ταχύτητα πλησιάζει η αμαξοστοιχία, ο μηχανοδηγός την ακινητοποιεί, αφήνει μερικά φορτηγά να περάσουν την αφύλακτη διάβαση και στη συνέχεια κατεβαίνει εργαζόμενος του τρένου και διακόπτει την κυκλοφορία. Όταν ο συρμός περνάει, ο υπάλληλος επιβιβάζεται ξανά. Τρένο και φορτηγά συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους.

«Είμαι από την περιοχή και γνωρίζω το δρομολόγιο του τρένου, έτσι όποτε περνάω εκείνη την ώρα, ενημερώνω τους οδηγούς των φορτηγών και των ΙΧ», δήλωσε ο κάτοικος στη Voria.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ