Κιλκίς: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών – Ευζώνων

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό προς τους Ευζώνους, στο Κιλκίς δημοσιεύει το enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Υπέκυψε στα τραύματα του και ο τέταρτος επιβάτης του επιβατικού οχήματος, που συγκρούστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής 10/9 με τουριστικό λεωφορείο, στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς, ανεβάζοντας σε τέσσερις τους νεκρούς στο δυστύχημα. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 68 έως 73 ετών, εκ των οποίων οι τρεις Έλληνες και ένας υπήκοος Ρωσίας.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 49 από τους 81 επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου, που έφερε πινακίδες Σερβίας, ενώ για ιατρικές εξετάσεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που επέβαιναν σε δεύτερο επιβατικό ΙΧ, που ενεπλάκη στο δυστύχημα μετά τη σύγκρουση του πρώτου ΙΧ με το λεωφορείο.  Η τροχαία διεξάγει έρευνα για τη συνθήκες του δυστυχήματος.

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το πρωί στην Ε.Ο. οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

«Σήμερα (10 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα 06.30 περίπου, στο 521ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 άτομα και στη συνέχεια δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαινε αλλοδαπή γυναίκα με το ανήλικο παιδί της, συγκρούστηκε με το πρώτο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 4 επιβαινόντων του πρώτου Ι.Χ.Ε. οχήματος και τη διακομιδή με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 49 ατόμων που επέβαιναν στο λεωφορείο και των 2 επιβαινόντων του δεύτερου Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τροχαίο Κιλκίς Τροχαίο Κιλκίς Τροχαίο Κιλκίς Τροχαίο Κιλκίς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ