Κιλκίς: Πώς έγινε το τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο και ΙΧ – 4 οι νεκροί, νέες εικόνες-σοκ

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς, το πρωί της Κυριακής (10/9).

Το τροχαίο έγινε στην έξοδο προς Ευζώνους, όταν λεωφορείο με τουρίστες από τη Σερβία συγκρούστηκε με δύο οχήματα.  Το τουριστικό λεωφορείο μετέβαινε στη Θεσσαλονίκη και το αυτοκίνητο με τους τέσσερις επιβαίνοντες στους Ευζώνους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.  Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα maxitis.gr, λίγο μετά τη σύγκρουση ένα άλλο Ι.Χ. όχημα στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της έπεσε επάνω στο πρώτο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ ο τέταρτος επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου, ένας 60χρονος, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Διασωληνώθηκε  όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγο αργότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα maxitis.gr

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα (78 επιβάτες και 3 συνοδοί). Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνολικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία 53 άτομα που ήταν στο λεωφορείο, εκ των οποίων αρκετοί υποβλήθηκαν σε προληπτικές εξετάσεις και έχουν λάβει ήδη εξιτήριο.

τροχαίο Εθνική Οδός Κιλκίς

Στο σημείο έσπευσαν 11 ασθενοφόρα και τρεις κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ.  Για αρκετές ώρες η Ε.Ο. παρέμενε κλειστή και η κυκλοφορία διεξαγόταν από την Παλιά Εθνική Οδό. Η κυκλοφορία επανήλθε λίγο πριν  από τις 11 το πρωί.

τροχαίο Εθνική Οδός Κιλκίς
Πηγή ΦΩΤΟ: ΕΡΤ
τροχαίο Εθνική Οδός Κιλκίς
Πηγή ΦΩΤΟ: ΕΡΤ
τροχαίο Εθνική Οδός Κιλκίς
Πηγή ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ