Κηφισιά: Η στιγμή που ο 27χρονος «δράκος» επιτίθεται σε 8χρονη – ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την στιγμή που ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτίθεται σε 8χρονη. Ο 27χρονος συνελήφθη την Δευτέρα (20/3), κατηγορούμενος ότι αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ημέρα.

Κηφισιά: Είχε επιτεθεί και σε ανήλικη ο 27χρονος «δράκος»

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έφερε στο «φως» το Star, φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς της για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.

Οι γονείς του παιδιού τόνισαν ότι το παιδί τους έζησε μια τραυματική εμπειρία.«Άνοιξε την πόρτα και είπε στο παιδί “θα σε γ….”. Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντας τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Κηφισιά: Συνελήφθη 27χρονος που προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ώρα

Η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη. Όπως είπε η μητέρα της, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο.

«Το παιδί μου έπαθε σοκ, αφενός γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες, αφετέρου γιατί αισθάνθηκε ότι κάποιος άγνωστος παραβίασε την προσωπική του ασφάλεια. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 8χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ