Κηφισιά – Αρπαγή 6χρονου: Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας του Ράινερ για ενδεχόμενη εμπλοκή του πατέρα

Νέες πληροφορίες για την αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι του στην Κηφισιά, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του 6χρονου Ράινερ, κ. Χρήστου Οικονομάκη, η εντολέας του προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του 6χρονου αγοριού, ωστόσο χωρίς ανταπόκριση. Επίσης πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο για την τύχη του μικρού Ράινερ.

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της μητέρας κανένας από αυτούς που έδρασαν κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα» ανέφερε αρχικά ο κ. Οικονομάκης, μιλώντας στο “LiveNews”. «Εμείς, η οικογένεια, η μητέρα, δεν έχουν ευθεία γνώση για το εάν εμπλέκεται ο πατέρας στο γεγονός. Από τις πληροφορίες που υπάρχουν αφήνεται να εννοηθεί ότι ενδέχεται να υπάρχει πιθανή εμπλοκή» συμπλήρωσε.

Επίσης τόνισε πως οι γονείς είχαν έντονη δικαστική διαμάχη. «Έχουν γίνει δύο δικαστήρια στην Ελλάδα που έχουν κρίνει ότι καταλληλότερη χώρα για να μείνει το παιδί είναι η Ελλάδα και ο μπαμπάς του παιδιού έχει καταθέσει αίτηση αναιρέσεως στον Άρειο Πάγο, που δεν έχει εκδικαστεί. Ο πατέρας έχει καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας, που πριν από δύο βδομάδες αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η μητέρα έχει δικαιωθεί πλήρως στα ελληνικά δικαστήρια και και καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ζητούσε να δημιουργηθεί μία γέφυρα επικοινωνίας με τον πατέρα. Δυστυχώς δεν βρέθηκε ανταπόκριση σε αυτό, γιατί ο πατέρας δήλωνε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να συζητήσει είναι το παιδί να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στη Νορβηγία» ανέφερε.

«Ο πατέρας του Ράινερ είχε το ελεύθερο από τη μητέρα να τον επισκέπτεται όποτε θέλει παρουσίας της, λόγω της έντασης που υπήρχε» πρόσθεσε.

Κηφισιά – Αρπαγή 6χρονου: Η παράκληση της μητέρας

«Η παράκληση της μητέρας είναι εξής: πρώτον, όσο μπορούν τα κανάλια να βοηθήσουν δείχνοντας την εικόνα του παιδιού. Δεύτερον, όποιος έχει κάνει την πράξη με οποιοδήποτε κίνητρο να το ξανασκεφτεί να γυρίσει πίσω το παιδί με ηρεμία, να συζητήσουν ό,τι θέλει και για όλα τα πράγματα υπάρχουν λύσεις. Μόνο για τις παράνομες και ακραίες πράξεις δεν υπάρχουν λύσεις» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ