Κηφισιά – Γιαννόπουλος: Εξετάζεται το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του 6χρονου να βρίσκεται ο πατέρας

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών μόλις ενημερώθηκαν για την αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι του στην Κηφισιά. Όπως έχει γίνει γνωστό από τον δικηγόρο της οικογένειας, ένας άνδρας με κουκούλα άρπαξε το παιδί που εκείνη την ώρα ήταν μαζί με την γιαγιά του. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 20.40 το βράδυ της Τρίτης.

Όπως είπε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», «οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του παιδιού να βρίσκεται ο πατέρας του που είναι Νορβηγός και σε διάσταση με την μητέρα του παιδιού».

Ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως ενδεχομένως ο κουκουλοφόρος να είναι ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει το παιδί κι αυτό θα πρέπει να το τρομοκράτησε, ενώ έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι αρμόδιοι Οργανισμοί για να εξετάσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βγει εκτός Ελλάδας.

Κηφισιά: Άνδρας με κουκούλα άρπαξε τον 6χρονο από το σπίτι του – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Όπως είπε στο OPEN ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, «την Τρίτη, περίπου στις 20.40 εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με κουκούλα και το άρπαξε. Έκτοτε αναζητείται από την Αστυνομία και όλες τις ελεγκτικές Αρχές, όμως, δυστυχώς έως αυτή τη στιγμή οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το παιδί βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι με την γιαγιά του. Άκουσε θόρυβο στην πόρτα, νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του, πήγε να δει ποιος ήταν και εκείνη τη στιγμή τον πήραν».

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι «το σπίτι δεν είχε κάμερες, όμως από τα γειτονικά σπίτια υπάρχει υλικό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βαν που υπήρχε και έναν άνδρα ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν ύψους έως 1.80».

Σε ερώτηση σχετικά με τον πατέρα, ο κ. Οικονομάκης τόνισε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας και είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για την επίλυση των δικαστικών θεμάτων που είχαν με την μητέρα κυρίως για την επιμέλεια του παιδιού».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, «υπήρξε έντονη διαμάχη μεταξύ τους» και πρόσθεσε ότι «προτεραιότητα είναι να εξεταστούν οι ενδοοικογενειακές διαφορές, όμως, το πρέπον είναι να αντληθούν πληροφορίες από οποιοδήποτε πεδίο».

«Κύριος φόβος είναι να μην φύγει εκτός συνόρων το παιδί» είπε ακόμη ο κ. Οικονομάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ