Κέρκυρα: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού – Αναζητείται εργαζόμενος ξενοδοχείου

Τις αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας απασχολεί η καταγγελία μίας 21χρονης Βρετανίδας τουρίστριας ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 23χρονο εργαζόμενο στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η 21χρονη και ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η νεαρή κοπέλα με τις φίλες της. Ο 23χρονος εργαζόταν ως μπάρμπαν στην πισίνα του ξενοδοχείου και οι δυο τους άρχισαν να μιλούν μέσω instagram. Όπως κατήγγειλε η 21χρονη, της πρότεινε να συναντηθούν εκτός του ξενοδοχείου, στην περιοχή Αγ. Γεώργιος.

Η ίδια αποδέχτηκε την πρόταση και τον ακολούθησε στο σπίτι, όπου διέμενε. Τότε, εκείνος ισχυρίστηκε ότι θα έκανε ένα μπάνιο και στη συνέχεια θα ετοιμαζόταν ώστε να βγουν έξω για να διασκεδάσουν. Όμως, η κοπέλα καταγγέλλει ότι της επιτέθηκε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα. Η ίδια αντιστάθηκε και τον απώθησε, αλλά τελικά ο 23χρονος την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλικά, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η νεαρή επέστρεψε στο ξενοδοχείο και αποκάλυψε στις φίλες της τον εφιάλτη που έζησε. Κατήγγειλε τον βιασμό της μέσω του 112, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι ελληνικές αρχές. Η ίδια έδειξε στις αστυνομικές αρχές τις φωτογραφίες του 23χρονου από το instagram. Τον αναζήτησαν στο ξενοδοχείο και το δωμάτιό του, αλλά δεν τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 21χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν εντόπισε ίχνη βίας στο σώμα της. Η έρευνα των αστυνομικών αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ