Κέρκυρα: Μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης για το δυστύχημα στα Τέμπη – ΦΩΤΟ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η κινητοποίηση ξεκίνησε με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες, οι οποίες «ενώθηκαν» στον προαύλιο χώρο της πρώην Νομαρχίας.

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kerkyrasimera.gr, το κέντρο της πόλης αποκλείστηκε για λίγη ώρα, με την κυκλοφορία των οχημάτων να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι. Τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν κλειστά την ώρα της κινητοποίησης, σύμφωνα με την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών στην απεργία, δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση έως τα μεσάνυχτα (16/3).

Μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, στην απεργία συμμετείχαν οι εξής: Εργατικό Κέντρο, Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ, Συνδικάτα, Σωματεία, ΠΑΜΕ, Δάσκαλοι και Καθηγητές, Φοιτητές, μαθητές, Εμπορικός Σύλλογος, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και στον Ψυχιατρικό Τομέα του Νοσοκομείου, Ιδιοκτήτες Ταξί, κ.α.

Πάτρα: Ένταση στην πορεία για τα Τέμπη

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ