Κερατσίνι: «Ξέσπασα σε κλάματα μετά την ληστεία» – Τι λέει στο enikos.gr η υπάλληλος του φαρμακείου του Σπύρου Μαρτίκα

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε περιέγραψε στο enikos.gr η 29χρονη υπάλληλος φαρμακείου στο Κερατσίνι το απόγευμα της Δευτέρας (13/11), όταν ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στην επιχείρηση προκειμένου να αποσπάσει χρήματα. Σημειώνεται πως το φαρμακείο είναι του πρώην παίκτη του Survivor, Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος μας μίλησε για το τι ακριβώς συνέβη.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη

«Χθες γύρω στις 7.00 το απόγευμα στην βάρδια της Ιωάννας ένας κουκουλοφόρος μπήκε στο φαρμακείο και κατευθύνθηκε προς το ταμείο. Όπως ήταν λογικό η υπάλληλος ξαφνιάστηκε και προσπάθησε πολύ γενναία να αμυνθεί, καθώς ο δράστης κατευθύνθηκε ταχύτατα προς αυτήν και δια της βίας κατάφερε να αποσπάσει περίπου 250 ευρώ από το ταμείο», λέει στο enikos.gr ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Ακολούθησε μία πάλη και εκείνη προσπάθησε θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό της να προστατέψει το φαρμακείο. Στη συνέχεια με ενημέρωσε η ίδια για το περιστατικό και αμέσως κάλεσα την αστυνομία που έφτασε ταχύτατα στο σημείο κι έτσι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό του δράστη».

Από την πλευρά της, η άτυχη υπάληλλος μίλησε στο enikos.gr για τα όσα συνέβησαν και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Δεν σκέφτηκα τίποτα προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την θέση μου».

«Δούλευα 13.00 – 21.00 και αυτές τις ώρες στο φαρμακείο έρχονταν συνεχώς πελάτες. Ωστόσο, για ένα μικρό χρονικό διάστημα γύρω στις 19.00 έμεινα για λίγο μόνη κι εκείνη την στιγμή μπήκε ένας μαυροντυμένος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του», τόνισε η 29χρονη.

«Ο δράστης ήταν νέος σε ηλικία και μόλις πλησίασε το ταμείο αναφώνησε: “Ληστεία τα λεφτά από το ταμείο τώρα!”. Ακολούθησε μία διαμάχη μεταξύ μας, μου επιτέθηκε κι εγώ ξεκίνησα να τον σπρώχνω.”Σήκω φύγε τι είναι αυτό που κάνεις”, του είπα», αποκαλύπτει η υπάλληλος του φαρμακείου.

Για να προσθέσει: «Δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη τη στιγμή, τρομοκρατήθηκα κι έδρασα ενστικτωδώς σε μία προσπάθεια να αποτρέψω αυτό που συνέβαινε προσπάθησα με κάθε τρόπο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την θέση μου».

Τέλος, η 29χρονη αποκάλυψε πως ο δράστης «σίγουρα παρακολουθούσε τον χώρο και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μπει μέσα και όταν μου επιτέθηκε δεν κρατούσε μαχαίρι ή όπλο, ωστόσο, ανησύχησα γιατί κάλυπτε το ένα του χέρι με την μπλούζα του. Δε μπορούσα να καταλάβω αν έκρυβε κάτι. Αμέσως μετά το περιστατικό ξέσπασα σε κλάματα κι άρχισα να τρέμω και οι πελάτες που έφτασαν με ρωτούσαν αν είμαι καλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ