Καβγάς μεταξύ ηθοποιών για την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook εξαπέλυσε ο Μάκης Δελαπόρτας σε όσους έγραψαν ότι η Μαίρη Χρονόπουλου εισήχθη στο νοσοκομείο, επισημαίνοντας ότι η ηθοποιός είναι μια χαρά στην υγεία της.

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Γεωργίου στο Faecbook στην οποία ανέφερε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη με καρδιολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο.«Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο… βγήκε από το νοσοκομείο ο φίλος μας Πρέκας και χαίρει άκρας υγείας… εισήχθη με καρδιολογικά προβλήματα στο Ιπποκράτειο η Μαίρη Χρονόπουλου… περαστικά θεέ μου» έγραψε ο κ. Γεωργίου.

Την είδηση διέψευσε αργότερα ο Μάκης Δελαπόρτας:«Για όνομα του θεού! Ποιος βγάζει αυτές τις κακοήθειες για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονόπουλου και από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και σε μένα και σε εκείνη αν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα; Η Μαίρη Χρονόπουλου είναι μια χαρά στην υγεία της και μάλιστα απόψε το βράδυ με έχει καλέσει σπίτι της και για πιροσκί… γιατί εκτός από σπουδαία ηθοποιός είναι και μια εξαιρετική μαγείρισσα! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να ησυχάσουν όσοι την αγαπούν»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ