Καβάλα: «Την ρωτούσα αν ήταν ευτυχισμένη και φοβόταν να μου πει την αλήθεια» – Συγκλονίζει η μητέρα της 30χρονης

Συγκλονίζει η μητέρα της 30χρονης που έπεσε νεκρή από τα πυρά του πρώην συντρόφου της, στην Καβάλα. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την γυναίκα και το παιδάκι τους, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της 30χρονης είχε φτάσει από την Γερμανία στην Καβάλα πριν από μερικές ημέρες, καθώς έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Μόλις επέστρεψε στην Γερμανία την πήραν τηλέφωνο και την ενημέρωσαν ότι ο 56χρονος δολοφόνησε την κόρη και το εγγονάκι της.

«Δεν το πιστεύω ακόμα. Ήταν το καλύτερο κορίτσι που υπάρχει», λέει σε κατάσταση σοκ η μητέρα της, στην εκπομπή T-Live.

«Της έλεγα μην πας σε αυτόν στο χωριό. Σπούδαζε στη Γερμανία και ήθελε να κάνει ένα βιβλίο για το πώς ζουν οι άνθρωποι στο χωριό και εκεί τον γνώρισε. Της έλεγα “πώς έμπλεξες με αυτόν;”. Στο τέλος μου είπε ότι “αυτό δεν ήταν αγάπη”. Μετά το κατάλαβε. Είχαν τοξική σχέση. Την έκανε ό,τι ήθελε αυτός. Την ρωτούσα αν ήταν ευτυχισμένη και φοβόταν να μου πει την αλήθεια», λέει η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε ένας συγχωριανός και ένας συγγενής του δράστη. «Τον είδα την ώρα που πήγαινε στο μαντρί και μετά από 10 λεπτά με παίρνει ο ξάδερφός του που και αυτός έχει δίπλα μαντρί και μου λέει αυτός σκότωσε το παιδί του και τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε», περιέγραψε συγχωριανός του.

Ανιψιός του δράστη είπε πως: «Είχαν ένα δικαστήριο για την επιμέλεια του μωρού, από τον χειμώνα που χώρισαν. Δεν ξέρω τι έγινε στο δικαστήριο. Πώς του ήρθε, τι έκανε, τι τον έπιασε… Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ