Καβάλα: Ο 56χρονος πίστευε ότι η 30χρονη θα φύγει από την χώρα μαζί με το παιδί

Το κουβάρι της οικογενειακής τραγωδίας στην Καβάλα ξετυλίγεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 56χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του μέσα στο μαντρί, πίστευε ότι η 30χρονη ήθελε να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Γερμανία, όπου είχε μεγαλώσει.

Ο δράστης και αυτόχειρας έλεγε σε όλους πως φοβόταν ότι θα του πάρει το παιδί και θα φύγει. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα διαπράξει ένα τόσο στυγερό έγκλημα.

Η 30χρονη ήταν αυτή που ζήτημα να χωρίσουν και ίσως ο δράστης να μην το είχε αποδεχθεί παρά το γεγονός ότι είχαν βρεθεί την περασμένη Τρίτη στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού και τίποτα δεν προμήνυε την δραματική κατάληξη.  Η 30χρονη Ελληνογερμανίδα ήταν η δεύτερη σύζυγός του.

Ο 56χρονος δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής για να διαπιστώσει αν υπάρχουν ίχνη πάλης. 

Όλα έγιναν το πρωί, όταν ο δράστης πήγε στο σπίτι όπου έμενε η πρώην σύντροφός του με το αγοράκι τους και τους μετέφερε στο μαντρί. Εκεί τους σκότωσε με την καραμπίνα. Πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε στον εξάδελφό του και του είπε «Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε».

Ο ξάδελφος τότε τηλεφώνησε σε έναν αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο συγγενής του δράστη, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ