Καβάλα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο – Είχε προσπαθήσει να πνίξει πρώην σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του στην Καβάλα, έπειτα από την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή. 

Μέσω της δικηγόρου του, ο συζυγοκτόνος θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οικείους του και τα παιδιά του. Όπως φέρεται να είπε στον ανακριτή, ήθελε να πεθάνει μαζί της, γι’ αυτό έκανε δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της προμελέτης και υποστήριξε πως είχαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση και θόλωσε.

Την ίδια ώρα έρχονται στη δημοσιότητα νέα σοκαριστικά στοιχεία για το παρελθόν του.  Όπως είπε στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA, πρώην σύντροφος του δράστη, είχε αποπειραθεί να την πνίξει δύο φορές, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, με την οποία ο δράστης είχε δύο χρόνια σχέση, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργεί την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, τα πράγματα όμως αλλάζουν γρήγορα και δραματικά.  Μετά τις δύο απόπειρες εναντίον της, δεν τον κατήγγειλε στην αστυνομία, ωστόσο αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Το πιο συγκλονιστικό είναι, πως επικοινώνησε με την 43χρονη όταν έμαθε για τον γάμο της με τον 55χρονο και την προειδοποίησε για το βίαιο παρελθόν του.  Ωστόσο, η άτυχη 43χρονη δεν πείστηκε…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ