Κατερίνα Γεωργιάδη: «Έχει γίνει άγγελος το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα της πρώην εστεμμένης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Λύγισε» η μητέρα της Κατερίνας Γεωργιάδη μιλώντας για την κόρη της, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, την Μεγάλη Τρίτη.

Νεκρή σε τροχαίο η πρώην εστεμμένη Κατερίνα Γεωργιάδη

Η 35χρονη Κατερίνα, η οποία είχε στεφθεί Mις Πελοποννησιακός Τουρισμός το 2010, έχασε την ζωή της σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο. Ταξίδευε από την Αθήνα για την Κόρινθο, όταν, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί σε μία κολώνα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Η μητέρα της Κατερίνας Γεωργιάδη μίλησε στην εκπομπή TLive και τα λόγια της συγκλονίζουν. «Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου… Από την τροχαία έμαθα ότι είχε το παιδί μου ατύχημα», ανέφερε αρχικά η μητέρα της.

«Δεν φταίει το παιδάκι μου. Πήγαινε στην Αθήνα και θα ερχόταν να κάνουμε Πάσχα, πάλι στην Κόρινθο», είπε στην ίδια εκπομπή και δήλωσε συντετριμμένη: «Ήταν ένα αγγελούδι, ένας άγγελος, μία ψυχή… δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί. Δεν έχω λόγια να πω τι παιδί ήταν. Έχει γίνει άγγελος το παιδί μου».

Η είδηση του θανάτου της 35χρονης έχει σκορπίσει πόνο και θλίψη σε όσους την γνώριζαν. Φίλοι της και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα Γεωργιάδη. Μεγάλη αδυναμία της ήταν η μόδα, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείτο και με την διακόσμηση.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ