Καταγγέλλουν προπηλακισμό δημοσιογράφου

Καταγγέλλουν προπηλακισμό δημοσιογράφου

 

Πρωτοφανή γεγονότα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, όπου νωρίτερα, συνοδεία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, είχαν μεταφερθεί οι 3 συλληφθέντες, φερόμενοι ως εμπρηστές του ATM της Τράπεζας Κύπρου, επί της Λεωφόρου Λαρίσης, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Βόλο.

Όπως καταγγέλλει το e-volos.gr, συγγενείς των συλληφθέντων, έβρισαν, απείλησαν, προπηλάκισαν την ρεπόρτερ της ιστοσελίδα, απαγορεύοντας της να κινείται ελεύθερα. Σύμφωνα πάντα, με τις καταγγελίες του e-volos.gr, ζήτησαν από τον Εισαγγελέα την καταστροφή των πλάνων που εμπεριείχε η κάμερά της.

Το υλικό και μάλιστα χωρίς να ελεγχθούν τα πλάνα, καταστράφηκε, ενώ οι απειλές των συγγενών των συλληφθέντων προς την ρεπόρτερ συνεχίστηκαν τηλεφωνικά, κατά την άφιξή της στα γραφεία της ιστοσελίδας.

Σε ότι αφορά το δικαστικό κομμάτι, οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν με κακουργηματικού τύπου κατηγορίες στον Ανακριτή την Δευτέρα. Έως τότε κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

 

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμό ΑΤΜ

Αυτά βρέθηκαν στα σπίτια των εμπρηστών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ