Καταγγελία σοκ για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς: “Έκανε το ίδιο, λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της 14χρονης”

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον 40χρονο ηθοποιό, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Τέσσερις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση, μεταξύ των οποίων είναι και μία ηθοποιός με διεθνή καριέρα και η αδελφή της, που όταν κακοποιήθηκαν ήταν ανήλικες. Ο 40χρονος ηθοποιός αρνείται τις πράξεις του και υποστηρίζει ότι οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος των τεσσάρων θυμάτων, ανέφερε ότι οι καταγγελίες έγιναν από δύο αδελφές και άλλα δύο κορίτσια, ενώ υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις με σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών, που δεν υπάγονται στο σημείο του βιασμού, αλλά σίγουρα είναι περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως τόνισε. Οι γυναίκες αυτές θα καταθέσουν ως μάρτυρες, σύμφωνα με τον ίδιο. “Είναι πάνω από 7-8 οι περιπτώσεις, με μια διαχρονική πορεία. Η τελευταία καταγγελία έγινε το καλοκαίρι του 2021”, τόνισε ο δικηγόρος Πέτρος Πανταζής.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, “ο καταγγελλόμενος διατηρούσε σχέση με τη μια αδελφή, όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές έγιναν εντός της σχέσης. Η δεύτερη αδελφή, που ήταν 14 ετών, ανήλικη την περίοδο που εδέχθη τον βιασμό και την κακοποιητική συμπεριφορά από τον καταγγελλόμενο, δεν είχε την παραμικρή συναινετική σεξουαλική επαφή με τον κατηγορούμενο”.

Αναφέρθηκε, μάλιστα και ένα σοκαριστικό περιστατικό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η 14χρονη. “Έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό, εξαιτίας της συμπεριφοράς του κατηγορουμένου, παραλίγο να είχαμε τραγικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, εσώθη η 14χρονη ανήλικη από την αδελφή της, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Και το συγκλονιστικότερο όλων είναι, ότι την ημέρα που έγινε η απόπειρα αυτοκτονίας ο κατηγορούμενος ήρθε σπίτι και επανέλαβε την ίδια συμπεριφορά σε μία κοπέλα, που ήταν λιπόθυμη από την παραλίγο απόπειρα αυτοκτονίας”, είπε ο δικηγόρος.

Στην ίδια εκπομπή, μία φίλη της γνωστής ηθοποιού που έχει πέσει θύμα του, ανέφερε τα εξής: “Η ηθοποιός είχε βρει πάρα πολλά κορίτσια που έχουν υποστεί βιασμό και κακοποίηση από εκείνον, όμως είτε δεν ήταν έτοιμες να μιλήσουν, είτε δεν είχαν χρήματα για δικηγόρο και δεν προχωρ0ούσαν σε καταγγελίες. Η ηθοποιός θορυβήθηκε ότι δεν θα πάει καν σε δίκη. Προσέγγισε ξανά τα κορίτσια, κάποιες συνέχισαν να λένε όχι γιατί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κυνηγήσουν αλλά και λόγω της άσχημης ψυχολογικής τους κατάστασης. Η ίδια, προσφέροντάς τους οικονομική στήριξη αλλά και την διατήρηση της ανωνυμίας τους, τις έπεισε. Δύο κοπέλες τελικά κατέθεσαν μήνυση τον Ιούλιο του 2022 κι έτσι ασκήθηκε η δίωξη για τους βιασμούς”.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος ο ηθοποιός

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται η εκπομπή “ο ηθοποιός αρνείται στο σύνολό τους τις πράξεις του βιασμού τις οποίες του αποδίδουν οι τέσσερις γυναίκες, επισημαίνοντας ότι όλες οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Μάλιστα προς υπεράσπιση του εαυτού του κατέθεσε 1.800 σελίδες με τυπωμένα μηνύματα και email, τα οποία λάμβανε από τις μηνύτριες, ακόμη και μετά τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλαν στις Αρχές”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ