Καταγγελία αναγνώστη: Χωρίς ασανσέρ εδώ και τρεις μήνες η ΔΟΥ Χολαργού – ΦΩΤΟ

Ραντεβού με την… ταλαιπωρία έχουν οι φορολογούμενοι που επισκέπτονται καθημερινά τη ΔΟΥ Χολαργού, καθώς και τα τρία ασανσέρ του κτιρίου βρίσκονται εκτός λειτουργίας εδώ και τρεις μήνες, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr.

Η ΔΟΥ Χολαργού είναι μια από τις μεγαλύτερες εφορίες της Αθήνας, καθώς εξυπηρετεί τους κατοίκους του Χολαργού, του Παπάγου και της Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης του enikos.gr, το συγκεκριμένο κτίριο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, διαθέτοντας ακόμη και ηχεία στην ψευδοροφή από τα οποία ακούγεται…χαλαρωτική μουσική. Όμως, όπως επισημαίνει κανένα από τα τρία ασανσέρ του τριώροφου κτιρίου δεν λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο ίδιος σημειώνει ότι πληροφορήθηκε πως το κόστος για την επισκευή των ανελκυστήρων ανέρχεται σε περίπου 17.000 ευρώ, όμως χρήματα δεν υπάρχουν, καθώς το απαραίτητο κονδύλι προς το παρόν δεν είναι…διαθέσιμο.

Έτσι, οι φορολογούμενοι, μεταξύ των οποίων και πολλοί ηλικιωμένοι, συνεχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν τους ορόφους με τα πόδια για να εξυπηρετηθούν.

Αυτό είναι το σύγχρονο κτίριο όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Χολαργού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ