Καταδίωξη στο Πέραμα: Στα δικαστήρια οι 7 αστυνομικοί

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασαν πριν από λίγο οι εφτά αστυνομικοί, οι οποίοι απολογούνται μετά την αιματηρή καταδίωξη με έναν νεκρό στο Πέραμα.

Οι 7 αστυνομικοί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, έφτασαν στο δικαστήριο, φορώντας χειροπέδες.

Έξω από το δικαστήριο υπήρξε κόσμος συγκεντρωμένος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, επευφημούσαν τους αστυνομικούς και φώναζαν ότι τους στηρίζουν.

Στο δικαστήριο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη υπό τον φόβο μήπως υπάρξουν επεισόδια.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

 

Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των αστυνομικών ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των επτά αστυνομικών έχει ασκηθεί για τον ένα τραυματία επιβαίνοντα του κλεμμένου οχήματος που νοσηλεύεται φρουρούμενος και για τον τρίτο επιβάτη που οχήματος που διαφεύγει της σύλληψης.

Η καταδίωξη του κλεμμένου ΙΧ ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν νόημα σε ένα όχημα, όπου επέβαιναν τρία άτομα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Στο Πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τις μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον 20χρονο και να τραυματίσουν ακόμη ένα άτομο που επέβαινε στο όχημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ