Κάρυστος: «Έβαζα φωτιά και ανέβαζα post στο Facebook» – Τι λέει ο 20χρονος που ομολόγησε εμπρησμούς

Στις φυλακές του Αυλώνα οδηγείται ο 20χρονος, o οποίος συνελήφθη στην Κάρυστο και ομολόγησε ότι έβαλε πέντε φωτιές στη Νότια Εύβοια. Ο 20χρονος μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική κάμερα και παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που έβαζε φωτιά και στη συνέχεια έκανε… σχετικές αναρτήσεις στο Facebook.

Εύβοια: Στις φυλακές Αυλώνα ο 20χρονος για τις φωτιές στην Κάρυστο

Σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, ο 20χρονος αποκάλυψε για ποιον λόγο έβαλε την φωτιά. «Για να βλέπω που έρχονται τα πυροσβεστικά και να σβήνουν τη φωτιά», απάντησε σε σχετικό ερώτημα.

«Μετά που την έβαζα και ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά και φεύγανε… εντάξει δεν αισθανόμουν καλά», πρόσθεσε ο 20χρονος, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί την Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση σε Λάρισα και Κάρυστο

Όπως είπε, η τελευταία φωτιά που έβαλε με αναπτήρα ήταν στις 24 Αυγούστου. «Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως» είπε και τόνισε πως φοβάται την ποινή που θα αντιμετωπίσει.

«Ανέβαζα post στο Facebook ότι έχει πιάσει φωτιά σε αυτό το σημείο. Έγραφα ακριβώς το σημείο, ενημέρωνα και την Πυροσβεστική και πήγαινε και να την σβήσει», τόνισε ο 20χρονος, δηλώνοντας ότι έχει μετανιώσει και έχει καταλάβει το λάθος του. Δεν παραλείπει, δε, να ζητήσει «μία μεγάλη συγγνώμη σε όσους ταλαιπώρησα».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ