Καλαμάτα: Ζημιές από ξαφνικό μπουρίνι – Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο όπου επέβαινε μία οικογένεια – ΒΙΝΤΕΟ

Ξαφνικό μπουρίνι έπληξε την Καλαμάτα το απόγευμα του Σαββάτου (26/8), προκαλώντας σημαντικές αλλά, ευτυχώς, όχι εκτεταμένες ζημιές. Το μπουρίνι κράτησε 20 λεπτά, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο παραλιακό μέτωπο και σε κατάστημα στην «πίστα καρτ» της δυτικής παραλίας.

Μάλιστα, μία οικογένεια γλίτωσε από τύχη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και κινείτο στην οδό Σαλαμίνος, καταπλακώθηκε από ένα δέντρο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Χρειάστηκε μάλιστα και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν τα μέλη της οικογένειας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σημαντικές είναι, επίσης, οι υλικές ζημιές από πτώσεις δέντρων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πάρκο του λιμενικού, κοντά στην γεφυροπλάστιγγα. Μάλιστα παρέες που κάθονταν στο σημείο γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στους δρόμους της πόλης βρίσκονται ήδη συνεργεία του δήμου και η δημοτική αστυνομία, ερευνώντας και για αλλά σημεία που πιθανώς έχουν προκληθεί ζημιές. Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται, επίσης, από την πρώτη στιγμή εκεί όπου παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα.

Δείτε βίντεο από την ιστοσελίδα tharrosnews.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ